BEIRUT PALACE MECHELEN

BEIRUT PALACE MECHELEN Beirut Palace Mechelen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Beirut Palace Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 9:59 Al enkelen keren besteld en steeds zeer lekker met verse ingrediënten. Levering vriendelijk en stipt op tijd.
19 jun 2022 om 21:40 Heel lekker gegeten. Enig minpuntje is dat ik op een bestelling van 37€ een beetje Libanees brood had gevraagd en dit niet bijgekregen had. Zeer soijtig. Ook geen frietjes of zo gekregen. Maar alles samen heel lekkere ervaring
18 jun 2022 om 21:33 De salade die mijn zoon had viel niet in de smaak,veel te veel munt en koriander,viel tegen voor de prijs van €9.50 !!
13 jun 2022 om 9:29 Rapide et bon
4 jun 2022 om 23:33 Lekker eten, vriendelijke service. Ik vroeg brood ipv frietjes. Ik kreeg heerlijk Libanees brood! Het is de tweede keer dat ik bestelde en zeker niet de laatste keer! Top!
31 mei 2022 om 19:31 Super!
28 mei 2022 om 22:05 Lekker, vers, met liefde bereid en geserveerd en precies op tijd geleverd
27 mei 2022 om 11:18 Zeer lekker, goede communicatie
26 mei 2022 om 20:45 weinig en sober voor het bedrag dat wij betaald hebben, volgende keer beter.
26 mei 2022 om 3:55 De bestelling werd passend afgeleverd in een veilingkrat, Beirut Palace gebruikt immers groenten rijkelijk én à la minute. Een friszure Baba Ghanoesh en Köfte Kishkhash met perfect gesmolten tomaat, gevuld plat brood en,...Frieten ???
25 mei 2022 om 22:23 Super lekker, enige minpuntje is dat er geen saus was.
15 mei 2022 om 22:02 Zeer lekker. Aangenaam verrast! Zeer vriendelijke service