BEIRUT PALACE MECHELEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Beirut Palace Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 22:57 We hadden de grill schotel en fattoush, genoeg voor 4 en nog over voor morgen. Geweldig lekker vers en lekker warm vlees. Zeer vriendelijke jongen. Altijd top !
24 mei 2024 om 22:24 De Kraidess staan op het menu als 'zoetzuu' maar bleken pittig-pikant... ! (Te) duur voor het geleverde resultaat.
22 mei 2024 om 18:49 Superlekker, vriendelijke mensen. Nu nog gegrilde bloemkoolroosjes op z'n Libanees en ik ben heel gelukkig.
17 mei 2024 om 11:55 Eindelijk een goede Libabees in Mechelen. Nu ook nog geroisterde bloemkoolroosjes en ik ven supertevreden. Het is in ieder geval al heel lekker. Bedankt.
2 mei 2024 om 20:48 Altijd super lekker!
17 apr 2024 om 18:27 Lekkerste
15 apr 2024 om 11:11 Op tijd geleverd en heel lekker.
3 apr 2024 om 21:02 Lekkere maaltijd! Ik had de non vege schotel. Gevarieerd, zeker lekker, alleen wel erg prijzig. 26 euro vond ik te veel voor deze maaltijd
3 apr 2024 om 20:51 Beste vlees in Mechelen. Grill was heerlijk.
23 mrt 2024 om 20:54 Heerlijk en heel sympathieke bezorger
18 mrt 2024 om 9:32 Heel lekker eten.
1 mrt 2024 om 20:31 Les plats sont arrivés froids